maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa!

Tosiaan alkaa olemaan jo kevattä rinnassa ja ollaankin saatu nauttia jo muutamasta aivan ihanan aurinkoisesta päivästä! Kesää niin kovasti jo odotellaan =)

Hepulla kävi morsian, mutta mutta ei siitä mitään tullut. Narttu kävi kolmena päivänä.
Ekana päivänä Heppu oli todella kiinnostunut ja narttu näytti hammasta (ilmeisesti ei tärpit ollu ihan kohallaan) ja Heppu kilttinä miehenä perääntyi! Toisena päivänä Heppu suoritti erittäin hienovaraiset esileikit ja lopulta kun se päätyi hyppäämään selkään ja olikin jo siinä hollilla niin narttu rupesi huutamaan niin Heppu oli sitä mieltä et okei en mää halua sua kiusata. Heppu on niin herrasmies näköjään joka asiassa.
Kolmas päivä menikin ihan samalla tyylillä kuin toinen. Heppu hyppäs selkään ja narttu huusi, joten Heppu herrasmiehenä poistui takavasemmalle =(  Narttu kävi sitten myös toisellakin uroksella joka on siis astunut useammankin nartun ja astutus ei sielläkään onnistunut, kun narttu on vaan erittäin äänekäs =( .
No aina ei voi voittaa, ei etes joka kerta. Olisi vaan niin kiva ollut nähdä että minkälaisia kakaroita toi meijän Heppu peppu saa aikaan.
Pari narttu kyselyä onkin jo tullut lisää. Toisen jo eväsinkin suoraan, mutta toiselle näytetään vihreä valoa. Aika siis näyttää mitä tuleman pitää =)

Hepun kanssa ollaan avattu tän vuoden kisatkin ja ihan hyvällä menestyksellä. Kuopiossa käytiin helmikuun lopulla. Tuloksia 0/6, HYL ja 0/2. Tyytyväinen oon =)

Treenailemaan ollaan päästy hyvin alkutalven aikana. Kajaanissa ollaan käyty useammankin kerran ja paljon uutta treenattavaa saatu.

Heppu kävi myös osteopaatin luona. No lannerangasta löytyi jumia. No sen tiesinkin kun se on Hepun ongelma kohta. Sitten vas tassun n. hauiksen seudulta oli kans jotakin tiukkuutta, jopa tulehduksen poikasta.
Siitä sitten viikko lähes totaali lepoa kaikesta. Venytykset ja virotukset joka päivä ja niin vaan on sitä tullutkin noudatettua. Jospa se ois joatin ohi menevää niin saadaan kesä mennä agilityn parissa täysillä =) Hepulle onkin jo varattu seuraava fyssari ja osteopaatillekin ollaan uudelleen menossa n. kk kuluttua. Tavoitteena myös käyttää Heppu selkäkuvissa nyt tulevan kevään aikana. Ihan vaan varolta, kun se selän kuvaus vaan jotenkin unohtui silloin lonkka/kyynär kavauksen yhteydestä. Kyllä koira saa hoitoa, mutta omasta kropasta viis =)

Heppu täytti helmikuun lopulla jo 3v. Mihin tää aika on oikein menny! Vastahan se oli pienen pieni karvapallo , mun rakas <3

Jompen elämä tallaa tasaisesti. Muutaman kerran oon naksutellu erinäisiä juttuja ja voi herran pieksut kun kaveri syttyy hommaa 100 ja 0 =) Olipahan laji kun laji niin Jompen panos on aina täysillä!

Jeppe on taas piristynyt aivan hirveesti. Juoksee toisien poikien lenkillä kun nuoret koirat konsanaan. Kohtahan pojalla onkin mittarissa 14v. eli nuori poika onkin kyseessä.

Kova olisi hinku päästä taas kisailemaan, mutta pitäs vielä pari viikkoa odotella että pääsee kisakentille.

Ihanaa ja aurinkoista kevättä <3




Ei kommentteja: